„Unele valori trebuie să fie universale, precum drepturile omului și valoarea egală a fiecărei ființe umane.” - Bjorn Ulvaeu

DESPRE NOI


Considerăm că onestitatea, pasiunea și dăruirea față de profesie, cunoștințele juridice dobândite sunt valorile care ne recomandă.

AVOCAT NASTA-ANA CÂNDEA

Baroul București

Parcursul meu profesional începe încă din primi ani de studiu din cadrul facultății de drept, perioada in care am participat activ la mai multe stagii de practică la Tribunalul Cluj. Ulterior absolvirii Facultății de Drept din Cluj-Napoca, Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” București am urmat cursurile masterale în specializarea „Științe penale și Criminalistică” la aceeași universitate. Pe parcursul pregătirii examenului pentru intrarea în profesia de avocat, am inițiat programul "Webinar drept", în care îmi aduc aportul și în prezent. Prin acest program mi-am propus asigurarea dezvoltării profesionale în rândul practicienilor de drept. Totodată, sunt avocat colaborator în cadrul Baroului București, și îmi desfășor activitatea preponderent în ramura dreptului civil.

Avocat Cândea Nasta

Avocat Cândea Nasta-Ana

AVOCAT ALIN SABIN CÂNDEA

Baroul București

Orice reușită începe cu dorința de a încerca." (Brian Tracy)

Absolvent al Facultății de Drept din Cluj-Napoca Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”. De asemenea, în cadrul Universității Babeș Bolyai - Cluj am urmat cursurile masterale în specializarea „Științe penale și Criminalistică”. Pe parcursul anilor de facultate am oscilat între profesia de magistrat și cea de avocat, însă după o atentă introspectivă am constat că vocația mea profesională se înclină mai mult către profesia de avocat. Consider că profesia de avocat te îndeamnă în mod constant la, provocări, autodepășire, adaptare, de aceea consider că prin prisma profesiei de avocat pot să-mi pun cel mai bine în valoare calitățile personale. În prezent sunt avocat în cadrul Baroului București și profesez cu precădere în sfera dreptului civil, comercial și penal.

Avocat Cândea Alin Sabin

Avocat Cândea Alin Sabin

"În momentul în care ne acceptăm limitele noi mergem dincolo de ele" - Albert Einstein

"Justiția este virtutea fundamentală a unei societăți politice, de vreme ce ordinea societății nu poate fi menținută fără lege, iar legile sunt instituite pentru a declara ceea ce este drept." - Aristotel

AVOCATUL este şi trebuie să rămână apărătorul ordinii legale, el reprezintă în definitiv subtilitatea rafinată a raţiunii şi a convingerii, adică Dreptul însuşi, în lupta victorioasă cu forţa pătimaşă şi brutală. (Mircea Djuvara, 1886-1945)