Termeni și condiții


Prezentare generală


La fel ca politica de confidențialitate, termenii și condițiile se întâlnesc la utilizarea website-urilor și a aplicațiilor mobile. Termenii și condițiile reprezintă o informare a utilizatorului asupra condițiilor de utilizare a site-ului sau aplicației respective, precum și o informare asupra condițiilor comerciale. Prin urmare, putem spune că termenii și condițiile reprezintă o definire a relațiilor contractuale dintre utilizator și o societate comercială.

De regulă, termenii și condițiile conțin informații referitoare la datele de contact ale societății, serviciile pe care le oferă potențialilor clienți, definirea modalității de înregistrare a unei comenzi online, informații referitoare la transport și politica de retur, informații referitoare la plată și facturare precum și altele.

Avocații cabinetului nostru oferă servicii juridice de implementare a termenilor și condițiilor, atât în acord cu Regulamentul UE 679/2016, cât și în funcție de specificul de activitate al sicității comerciale și serviciile oferite.