DOMENII
DE EXPERTIZĂ

Dreptul este un domeniu foarte vast, conținând norme juridice care, într-o colectivitate politic-democrată, reglementează conduita oamenilor în relațiile sociale și care sunt susceptibile de a fi impuse prin forța coercitivă a statului.

Domenii de ExpertizăCabinetul nostru, prin intermediul avocațiilor colaboratori, oferă servicii juridice de consultanță și reprezentare, atât în fața instanțelor de judecată și autoritățiilor publice, cât și private care acoperă o arie largă din domeniile dreptului.

Consultanta.webp

Consultanță

Consultații juridice în diferite ramuri ale dreptului.
Redactarea de contracte, cereri și alte acte cu caracter juridic.
Activități de mediere și tranzacționare.
Atestari.webp

Atestări Acte

Activități juridice de atestare a identității părților, a conținutului și a datei actelor sau înscrisurilor prezentate spre atestare.
Stabilirea temporară a sediului social la sediul social al avocatului.
Asistare-si-Reprezentare.webp

Asistare și Reprezentare

Asistență și reprezentare în fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a autorităților cu atribuții jurisdicționale, a notarilor publici și a execuțiilor judecătorești, a organelor administrației publice și a instituțiilor, precum și a altor persoane juridice sau fizice.

Domeniile principale de expertiză


Cunoaștem nevoile clienților noștri, astfel încât venim în întâmpinarea acestora cu o gamă largă de servicii juridice în următoarele ramuri de drept:

"Excelență prin performanță"

Stăpâneşte arta conversaţiei, fiindcă în conversaţie se descoperă personalitatea. Nici una dintre îndeletnicirile omeneşti nu cere mai multă înţelepciune, deşi în viaţă nu există nimic mai obişnuit – aici se poate pierde sau câştiga totul. - Baltasar Gracian y Morales, 1601-1658

„Deşi la fel de nobilă ca profesia de medic, profesia de avocat a trezit mereu, prin implicaţiile sale sociale specifice, atitudini contradictorii, uneori chiar paradoxale. Totuşi un scriitor de talia lui Voltaire, cunoscut pentru spiritului lui, a declarat, după cum relatează marele avocat Henri Robert: „J’aurais voulu être avocat, c’est le plus bel état du monde.” Ca el mulţi alţi şi-au manifestat aprecierea şi chiar admiraţia pentru activitatea avocaţilor, nu rareori plină de riscuri.” - Mircea I. Manolescu în cartea Arta avocatului