Termeni și Condiții


Bun venit pe www.candealawoffice.com!

Site de prezentare aparținând Cândea G.V. Alin Sabin - Cabinet de avocat, cu sediul situat în Sos. Mihai Bravu, nr. 122, bl.D27, Sc. A, et. 5, ap.20, Sector 2, București, CIF 42430798.

În cele ce urmează, intenționăm să vă prezentăm termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.candealawoffice.com, termenii și condițiile cu care trebuie să fiți în mod expres de acord pentru a putea accesa și naviga pe acest site.

Subiectele prezentate pe acest site, fie că ne referim la articole, fie că ne referim la succintele prezentări ale ramurilor de drept pe care profesează avocații din cadrul Cândea G.V. Alin Sabin - Cabinet de avocat, au scop exclusiv informativ și nu pot fi catalogate sub nicio formă ca fiind consultanță juridică sau intenție de publicitate.

Prin accesarea acestui site vă exprimați în mod expres consimțământul că informațiile juridice de care luați cunoștiintă prin intermediul acestui site, cu excepția textelor de lege, nu vor fi preluate și utilizate în scopul intentării de acțiuni în instanță sau alte demersuri juridice. Cu toate acestea, utilizatorul care preia informațiile juridice prezentate în cadrul domeniilor de expertiză sau în cadrul articolelor, le preia pe propria răspundere și nu poate imputa nicio răspunde deținătorului site-ului, anume Cândea G.V. Alin Sabin - Cabinet de avocat.

Prin accesarea prezentului site, în mod expres, vă exprimați acordul că, Cândea G.V. Alin Sabin - Cabinet de avocat nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanță majoră sau incidentale, incluzând, dar fără a se limita însă la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile sau orice alte daune rezultate din preluarea și utilizarea informațiilor juridice prezentate în cadrul domeniilor de expertiză sau în conținutul articolelor.

Grafica site-ului, denumirea folosită, domeniul utilizat și alte componente specifice Cândea G.V. Alin Sabin - Cabinet de avocat sunt protejate de drepturi de autor, motiv pentru care nu aveți dreptul de a le prelua.

Vă mulțumim pentru întelegere!